PKN
Ichthuskerk Voorthuizen
 
Info komende kerkdiensten Info komende kerkdiensten
Afgelopen maand volgden de corona-maatregelen van het kabinet elkaar op. Inmiddels zijn we van een ‘avond-lockdown’ naar een totale lockdown gegaan in Nederland. 

De avond-lockdown zorgde er voor dat we al moesten besluiten bijv. geen avondgebed meer in de kerk te houden. Ook over de vieringen van Kerstavond en Oudjaarsavond was al besloten deze gezien het tijdstip niet te houden. 

Nu Nederland in een totale lockdown zit, moeten we ook als Ichthuskerk-gemeente onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Onze vieringen zijn daarom in elk geval tot en met zondag 9 januari alleen online te volgen.

Helaas betekent dit ook dat we - net als vorig jaar -  kerst niet samen kunnen vieren in de kerk, maar ieder in zijn of haar eigen huis de online vieringen mee kan beleven via kerkdienstgemist.nl. Dit kan live, maar ook op een later tijdstip zijn de vieringen terug te kijken. 

Namens de kerkenraad,

Hartelijke groet, 
Annemiek Panhuis
 
Kerkdienst gemist Kerkdienst gemist
Klik op deze link om de uitzending van de Ichthuskerk te kunnen zien en horen.
https://kerkdienstgemist.nl/stations/1915-Ichthuskerk
 
Givt / digitaal collecteren Givt / digitaal collecteren
 
 
link
Uitzending Ichthuskerk
 
Wijde kerk
 
.

 
CONTACT
Als u vragen, opmerkingen of kopij heeft, kunt u mailen naar 
info@ichthuskerk-voorthuizen.nl,
 
Foto's op de website
Er kunnen foto's op de website worden gepubliceerd, waarop u duidelijk herkenbaar bent. Indien u daartegen bezwaar heeft, kunt u dat melden via info@ichthuskerk-voorthuizen.nl, waarna de desbetreffende foto zal worden verwijderd.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.