Predikant

De Ichthuskerkgemeente wil een open geloofsgemeenschap zijn waar plaats is voor zoekers en vinders, waar je vragen mag stellen en soms even het antwoord niet weet. Het vraagt om lef geen pasklare antwoorden te hebben. In de Ichthuskerk hebben we dat lef. We ontmoeten elkaar op zondag en door de week. We delen op die momenten ons leven en onze verhalen. Want daar waar mensen hun (levens)verhalen delen, waar ontmoeting plaats vindt, komt ook God mee. We delen verhalen om onze ervaringen een plek te geven en weer verder te kunnen. God gunt het ons, dat we mens zijn met elkaar.

Predikant: Peter Breure

Na bijna 20 jaar scheikundeleraar en daarnaast een deeltijdstudie ben ik in 2015 in het ambt van predikant bevestigd in de Ichthuskerk. Samen met mijn vrouw Renske en onze 3 kinderen woon ik in de pastorie in Voorthuizen.

Bijbelkring-rebible (middag)
datum en tijdstip 10-12-2018 om 13.30 uur